Compare Properties

Compare
Je kan maximaal 4 huizen vergelijken

Referenties

Referenties

Kris en Chantal

Andrea is een heel correcte, vriendelijke en zeer aangename dame. Zij staat steeds klaar om je verder te helpen, niets is haar te veel. Bij Honed Imexma krijg je zeker waar voor je geld, ongelooflijke service, en dit steeds met een glimlach😀. Zoek je een huis in Hongarije….Honed Imexma….een echte aanrader!!! Kris en Chantal

Dieske en Linda

Wij hebben veel goede ervaringen gehad met Andrea van Honed Imexma. Als er na de begeleiding bij aankoop van de woning nog hulp nodig was, werd er meteen geholpen. Door omstandigheden is Andrea alleen verder gegaan met Honed Imexma, haar service is en blijft geweldig. Wij raden haar zeker aan als u een huis zoekt en hulp nodig hebt bij andere zaken die aan de orde komen als je in Hongarije komt wonen. Lieve Andrea, heel veel succes met alles wat je onderneemt !

Els

 

Andrea is een gedreven makelaar die net dat beetje verder gaag om een goede service te garanderen.

Ze spreekt heel goed Duits en begrijpt vlot Nederlands, dus dat is prettig samen werken!

Ook na verkoop biedt ze een goede dienstverlening (aanvragen water, internet, electriciteit, ziekenkas,…) zodat je zonder kopzorgen je intrek kunt nemen in je nieuwe huis in het mooie Hongarije.

Heel veel succes!
Els

Adrie en Marcella

In 2007 besloten wij een woning te kopen in Hongarije. We zijn met Honed Imexma op huizenjacht gegaan en een woning gevonden. Inmiddels zijn we woonachtig in Hongarije en verhuist naar een andere woning. Andrea heeft ons altijd ter zijde gestaan en zorgt nu voor de verkoop van onze eerste woning. Sinds 2015 wonen wij permanent in Hongarije met veel plezier. Wij weten zeker dat wij bij problemen altijd bij Andera van Honed Imexma.eu terecht kunnen met vragen. Gewoon omdat je op haar kunt rekenen. Gewoon een fijn persoon.

Wil en Casper

Twee jaar geleden dit pareltje gekocht en nog steeds staat Andrea voor ons klaar als het nodig is en niet alleen met hulp voor huis,auto of verzekering,ook met leuke uitjes en etentjes houd ze je op de hoogte ik zeg Andrea je bent een TOPPER.😘

Liz en Huub

Het kopen van een huis is niet moeilijk, maar Andrea zorgt er voor dat je geholpen wordt met de zaken die belangrijk zijn om van het wonen in dat huis te genieten want ze staataltijd klaar ook een jaar na de aankoop als dat nodig is.

Sylvia en Peter

Verleden jaar hebben wij een aantal huizen bezichtigd met verscheidene makelaars. Wij hebben ons huis gevonden en dankzij Honed Imexma is de aanschaf van het huis op alle punten vlekkeloos verlopen. Ook alle het andere bijkomende papierwerk nadien is fantastisch geregeld. In Oktober 2019 gaan we permanent in Hongarije wonen en niets is teveel voor Andrea om ons met raad en daad bij te staan. Petje af voor de goede service. Sylvia en Peter

Hennie en Piet

Zeker weten van A tot Z staat Andrea voor je klaar!!

Milly en Wim
zeer behulpzaam en vriendelijk, ook in de dienst na verkoop word je nog steeds goed begeleid, kan er altijd terecht met vragen, super😁 
Kris en Chantal

Andrea, we zijn jou ongelooflijk dankbaar voor jou hulp!!!! 🌻🌻🌻 Dank u!!!

Linda end Martin

Excellent service, recommendations and help throughout purchasing our property and acquiring our residency status, would recommend anyone to use Honed Imexma

Willie en Georgette.

Eerlijk, behulpzaam, en maakt je papieren in orde.

Saskia en Henri

Super bedankt voor de goede begeleiding! Heel blij hoe je hebt geholpen met alles….. Köszönöm szépen

Henk & Tino
Andrea is voor ons de tussen persoon in moeilijke zaken , ze heeft in de 7 jaar dat wij haar kennen altijd voor ons klaar gestaan. Gelukkig doet zij dat nog steeds, want het grootste probleem inHongarije is toch de taal, en gelukkig kunnen wij heel goed communiceren en komt het altijd weer gied, wensen haar heel veel succes ,wij blijven je trouw dikke kus. Henk/Tino
André en Annick

Andrea staat altijd klaar om ons te helpen! Bij de aankoop van het huis in Vásárosbéc was alles heel vlug in orde! En ook nadien kan je altijd bij haar terecht. Perfecte service! Veel succes in de toekomst en met alles wat je doet! Lieve groeten, André en Annick

Sylvia en Jacques Quintens

Zeer mooie site en makkelijk te gebruiken…wij wensen je dan ook even veel succes zoals al de vorige jaren, dat je altijd klaar stond voor ons…. thanks ❤️

Hilde Veldeman en Luc Verplaetse

Voor de referentie: Na de aankoop van ons huis, kregen wij bijstand van Honed Imexma om al het nodige te regelen en in orde te brengen. Maar daar stopt de hulp niet. Dringend een dierenarts nodig? Afspraak bij de garage? Probleempje met een waterlek? Een telefoontje en je wordt geholpen met de glimlach. Het geeft een heel prettig gevoel om te weten dat Andrea steeds voor ons klaar staat in geval van nood.

Frank Boeckx
Het is een plezier om met jou zaken te doen bedankt voor al die goede zorgen de nette afhandelingen en de service zowel tijdens als na de verkoop zeer tevreden dank u wel. 
Hilde Veldeman

Voor de referentie: Na de aankoop van ons huis, kregen wij bijstand van Honed Imexma om al het nodige te regelen en in orde te brengen. Maar daar stopt de hulp niet. Dringend een dierenarts nodig? Afspraak bij de garage? Probleempje met een waterlek? Een telefoontje en je wordt geholpen met de glimlach. Het geeft een heel prettig gevoel om te weten dat Andrea steeds voor ons klaar staat in geval van nood.

Danielle Kleinsman

Ook voor zaken die niet meteen te maken hebben met bemiddeling van het kopen van een huis is Andrea van Honed Imexma een kanjer. Als je haar nodig hebt staat ze altijd voor je klaar om je te helpen.

Bedankt Andrea!

Willem Gemmink

Wij hebben tweemaal een huis gekocht. En dit verliep allemaal prefect. Ook de officiële instanties en de auto op Hongaars kenteken zetten was zo geregeld. Recentelijk een testament laten opstellen, ook daar liep alles vlekkeloos. Maar het meeste is wel de geweldige after sales die ze bieden. Heb je een vraag, je hebt zo antwoord. Zijn zeer tevreden.

Manuela van Hiessenhoven

hey Andrea.

Ik doe graag een woordje. een goede service, eerlijk en altijd even behulpzaam en na 3 jaar nog steeds.

André en Tanja Hahn

Andrea biedt super service aan,van aankoop van je huis tot overschrijven van de auto’s of documenten regelen,ze staat altijd voor je klaar,is betrouwbaar en zorgt ervoor dat alles zo snel mogelijk geregeld wordt,wij zijn erg dankbaar haar te kennen en hopen nog lang gebruik te mogen maken van haar goede service.

Maria Van Laarhoven

 

Andrea van honed imexma is een supergoeie makelaar. ZIJ REGELT ALLES VOORJE EN NIETS IS HAAR TE VEEL. Staat altijd voor je klaar en is goudeerlijk!!! Ga gerust met haar in zee.

Anne Luyckx

Hoi Andrea,

 

Leuke nieuwe site, en natuurlijk wil ik reageren op het punt “referenties”.

 

Ik ga terug in het verleden, 2008…via -via aan jullie voorgesteld via mail in 2007, en reeds dan waren jullie er voor ons.

Maar rond 15 januari 2008 werd het spannend, van Aruba naar hier en nog nooit Hongarije gezien.

 

Dan nog het arme ras, dat zeer weinig budget hadden.

Doch van nacht 1 (letterlijk) ondersteunden jullie in alles, echt teveel om op te noemen, en dat alles niet van een leie dakje liep, was normaal ,want van 30 graden naar min 11, gaf gezondheidsproblemen.

Mijn schoonvader die overleed na 1 week in Hongarije…en daar zat ik zonder man, ziek, 3 honden en 1 poes, en ze waren er altijd.

Na een moeilijke start begon het zoeken naar het eigen stekje, eens we dat vonden, waren we feitelijk al een soort van vriendschap begonnen.

En nu zijn we 15 januari 2014  ,JUIST 6 JAAR LATER, nog altijd zijn jullie daar..problemen met de taal blijven we hebben, en dan bellen we Andrea..nog nooit heb ik een zucht of een kreun gehoord, maar altijd helpen of een goede oplossing zoeken.

IK GEEF JULLIE GEEN REFERENTIE…MAAR EEN DANK VOOR ALLES IN DIE 6 JAAR, WAT ECHT ALLEMAAL NIET GELUKT ZOU ZIJN ZONDER JULLIE INZET!!!!!!!!!!!!

En eerlijk gezegd, dit doen jullie niet voor ons alleen…maar voor alle mensen!

Succes de volgende jaren !!!Anne Luyckx..Somogyharsagy

Willem Schreuder

Willem Schreuder heeft Honed Imexma Kft beoordeeld — 4 sterren

Eerlijk en recht door zee….

Wim de Meijer

Prachtig team die onze droom hebben helpen waar maken , zeer tevreden over de service zowel voor als tijdens als na de verkoop.